2017 Model Opel Astra kiralama Diyarbakır

Bugün Opel’in yenilediği Astra K kasa ile test sürüşü yapma şansı bulduk. İsterseniz test sürüşünden bahsetmeden önce teknik verilere göz atalım. Test sürüşünde kullanmış olduğum araç 1.6 Dizel otomatik 6 ileri vitesli  2017 Opel Astra K. Test sürüşü olduğu için her zamanki gibi en dolu paketi olan Excellence paketi ile test sürüşümüzü yaptık. 1.6 litre dizel motora sahip olaran yeni astra k 136 beygir gücünde. Astra J’ye göre oldukça yüksek olan tork ise 3200 nm. Astra J’ye göre 200 kg zayıflamış olan yeni astra k boyut olarakta azda olsa küçülme göstermiş. Bir Astra J kullanıcısı olarak belirtmeliyim ki malzeme kalitesi gerçekten çok üst seviyelere taşınmış. 360 lt bağaja sahip olaran yeni astra K, astra J ye göre küçülmüş olsada şuan için yeterli düzeyde görünüyor. Yakıt tüketimine gelecek olursak test verilerimize göre şehir dışı 4.7 litre yakıt tüketimi mevcut. Şehir içine gelecek olursak bu seviye 5.3 litreye kadar yükselebiliyor. Şunuda gönül rahatlığı ile söyleyebilirim ki Astra J kasaya göre hem daha performanslı hemde daha az yakıyor.

Gelelim test sürüşündeki deneyimlerimize. Öncelikle şöför koltuğuna oturduğunuzda karşınıza dolu bir görüntü oluşuyor. Gerek direksiyon gerek konsol gerçekten göz dolduruyor. Otomatik araçlarda en önem gösterdiğim nokta ise vites geçişleri. Bu konuda 2016 Opel Astra K tam olarak beni tatmin etmesede 10 üzerinden 8 puan almayı hak ediyor. Test sırasında çeşitli yol şartlarında kullanarak Astra K’yı olabildiğince zorladık. Gerek yüksek hızla gerek düşük hızla rampa çıkarken bir süre sonra aracın boğulduğunu fark ettim, hatta bir ara durma seviyesine geldiğini söyleyebilirim. Fakat kullanım alışkanlığından oluşan, benden kaynaklı bir problem olabileceği yönündeki görüşümü bildirmek isterim.

Kullanıcılardan genel olarak gelen şikayetlerden biri ise torpido gözünde bulunan cd çaların torpidoyu küçültmesiydi. Cd çalar sadece excellence pakette olduğundan bunun alt paketlerini satın almak isteyenler torpido konusunda gönüllerini ferah tutabilirler. Konsolda bana göre gereksiz yer kaplayan bir kısım ise telefon tuttucusu. Hatta oraya koyacak birşey bulamamışlar hadi telefon tuttucusu koyalım izlenimi yaratmadı değil bence açıkcası. Konsolda yaklaşık 10-12 cm yüksekliğinde yer kaplayan bir telefon tuttucusu mevcut. Bunun yerine cd çaları konsola ekleyip standart bir donanım haline getirmeleri tercihlerim arasında olurdu. Direksiyon üzerinde bulunan tuşlar ise Astra J kasa göre daha fonksiyonel olduğunu belirtmek isterim. Aracınıza direksiyon üzerinden çok daha fazla müdahele edebilir bir hal almış astra K ile

Arka koltukta ise yine konfor üst düzey olmasada orta seviyenin biraz üstünde olduğunu söyleyebilirim.1.90 cm boya kadar rahatlıkla oturabilirsiniz. Daha uzun arkadaşları ön koltuğa almamız gerekecektir 

Dış görünüme gelecek olursak showroomdaki araca body kit uygulanmış ve o keskin hatlara sahip olaran yeni 2016 Opel Astra K‘ya oldukça yakışmış olduğunu belirtmek isterim. Led matrix farlar hakkında yorum yapmaya bile gerek duymuyorum gerçekten kusursuz bir görünüm ve gece görüşü mükemmel seviyede.

Almanya’da düzenlenen yeni Insignia ve yeni Opel Astra Sedan modelinin görüşüldüğü etkinlikte yeni Insignia’yı görme şansımız oldu. Fotoğraf çekmemiz şuanda yasak olsada bu konuda birkaç tüyo vermemizde bir sakınca görmüyoruz. Yeni Insignia tahmini olarak 2017 yılının sonunda türkiye pazarına girmiş olacak. Dış görünümünden bahsetmek gerekirse Jaguar x-type 2016 modelini anımsatmadı değil bizlere. İç konsolda tam net karar alınmamış olsa gerek şuanda konsolda kullanılan malzeme hamur şeklinde ve şuanda istenildiği şekilde şekil verilebiliyor o yüzden iç görünüm hakkıdan bilgi vermemizin doğru olacağını düşünmüyoruz. Yeni Insignia piyasaya çıktıktan sonra Volkswagen passat modelinde büyük bir değişiklik yapmaz ise passat modelini satış rakamlarında geçeceğini düşünüyoruz. Yeni Insignia çok daha keskin hatları ile birlikte spor bir görünümde elde etmiş durumda.

Sizlerde kendinizi ayrıcalıklı his etmek için opel Astra 2017 model araçımızı kiralamak için Hemen rezervasyon yaptırın.



Hızlı Rezervasyon

Rezervasyonlarınızı web sitemiz üzerinden anında yapılabilir ve onay alabilirsiniz.

Ücretsiz Teslimat

Havalimanı Ve Şehir merkezinde Rezervasyon yaptığınız aracı ücretsiz Teslim alabilirsiniz

Ekonomik Fiyat

Her keseye uygun ekonomik araç kiralama fiyatlarımız ile kaliteli, güvenli ve sorunsuz bir deneyim yaşayın.

7/24 Destek

7 Gün 24 Saat dilediğiniz her an anında destek ve bilgi alabilir. Araçlarımız hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.