2018 Model yeni Kia Rio

KIA’nın sevilen otomobili Rio, dizel motor ile otomatik vitesin harika uyumunu sunuyor. Yepyeni tasarımı ile kısa sürede popüler hale gelen model, selefine göre daha büyük bir kabin ve daha fazla konfor sağlıyor. Spor hatların öne çıktığı yeni KIA Rio, tasarım dilinin en iyi örneklerinden biri olmayı başarıyor.

En çok rağbet gören B segmenti otomobillerden Volkswagen Polo, Hyundai i20, KIA Rio ve Renault Clio arasında kıyasıya bir rekabet sürüyor. KIA da 2018 yılında Rio üzerinde yaptığı değişikliklerle rekabeti adeta körüklüyor. KIA Rio içerisinde hem rakiplerine göre çok daha fazla donanım hem de neredeyse hiçbir B segmenti otomobilde görülmeyen geniş kabinle karşılaşılıyor.

KIA senelerdir tasarım dilini değiştirmekle meşgul. Markanın, araçlarını çok daha kaslı ve sportif bir görünüme kavuşturmaya çalıştığını rahatlıkla söyleyebiliriz. KIA Rio da bu çabanın en güncel ve net örneği olarak karşımıza çıkıyor. Araç, arkaya doğru uzayan farlar ve onları destekleyen keskin kaput çizgileri ile oldukça sportif görünüyor. İkiye bölünen panjur ile yaratılan derinlik, ön tarafta kendini hissettiriyor. Aracın ortalama bir yüksekliğe sahip olan bel çizgisi, ön taraftaki derinlik hissiyatını artırıyor. Bagaj kapağıyla entegre farları sayesinde de derli toplu bir arka kısım tasarımı olduğunu söylemek mümkün. Araç, hatların verdiği derinlik hissiyatı ve güçlü imaj ile oldukça kaslı görünüyor. Diyarbakır rent a car



Hızlı Rezervasyon

Rezervasyonlarınızı web sitemiz üzerinden anında yapılabilir ve onay alabilirsiniz.

Ücretsiz Teslimat

Havalimanı Ve Şehir merkezinde Rezervasyon yaptığınız aracı ücretsiz Teslim alabilirsiniz

Ekonomik Fiyat

Her keseye uygun ekonomik araç kiralama fiyatlarımız ile kaliteli, güvenli ve sorunsuz bir deneyim yaşayın.

7/24 Destek

7 Gün 24 Saat dilediğiniz her an anında destek ve bilgi alabilir. Araçlarımız hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.