2019 Model FİAT EGEA kiralama

İtalyan endüstri kenti Torino’nun otomotiv dünyasına armağanı FIAT, bir sürücünün bütün beklentilerini tek bir araçla karşılıyor. Karşınızda FIAT Egea 2019! Daha şık, daha güçlü, daha konforlu. Bir otomobilde aradığınız birçok özellik Yeni Egea’da mevcut. Özetle 2019 model Egea ile iyi bir arabaya sahip olmak artık ayrıcalık değil. Estetiğin vücuda gelmiş haline, Egea 2019’ye daha yakından bakalım.

Güçlü İtalyan tasarımına sahip Egea, güçlü olduğu kadar da zarif. Öyle ki Yeni Egea; 3 boyutlu krom detaylara sahip ön ızgarası, göz alıcı motor kaputu ve 17" alaşımlı jantlarıyla adından uzun süre söz ettireceğe benziyor. Taşıdığı dinamik çizgilerin yanı sıra göz kamaştıran detaylar barındıran araç, ağırbaşlı duruşuyla araç kiralama da kendine hayran bırakıyor.

Yeni Egea; 4.53 metrelik uzunluğa sığdırılmış iç hacmiyle sonsuz bir hareket kabiliyeti sunmakla kalmayıp, rafine detaylara sahip 5 farklı döşeme seçeneğiyle konforunuza zarafet katıyor.

Egea 2019 sizden uyum bekleyen değil; size ayak uyduran, hatta sizi yansıtan bir otomobil. O kadar ki üç farklı iç mekan seçeneğinden kendinize en uygun olanı seçip, Egea’nızı bir bakıma kişiselleştirebilmeniz mümkün. Sözgelimi urban seçeneğiyle tercihinizi spor dikişli örgü kumaştan yana kullana biliyorken, lounge ile döşemelerinizi frekans baskılı melanj kumaş ve sentetik deriye çevirebilirsiniz.

Egea yalnız iç hacmiyle değil, bagaj hacmiyle de göz dolduruyor. Öyle ki Yeni Egea, sunduğu 520 litreye varan bagaj hacmiyle sizi taşınması güç yük derdinden kurtarıyor.

İleri teknolojiyle donanmış 2019 model Egea; yalnız tasarım hususunda değil, eğlence konusunda da bir hayli gelişmiş. Örneğin 5" renkli dokunmatik ekranlı UnconnectTM multimedya sistemi ile bluetooth bağlantısı, müzik çalar, metin okuma, ses tanıma, tablet uyumlu Aux ve USB portları keyifli bir yolculuk edebilmeniz düşünülmüş detaylardan yalnızca birkaçı.

Yeni Egea’da konforlu bir sürüş için de pek çok fonksiyon mevcut. Söz gelimi uzaktan kumandalı merkezi kilit teknolojisi ile zamandan tasarruf edebilir, yol bilgisayarı sayesinde aracınızı anbean izleyebilirsiniz.

2019 Yeni tasarımı ile göz dolduran fiat egea araç kiralamak isteyen müşterilerimiz web sitemiz üzerinden rezervasyonlarını gerçekleştirerek araca hemen sahip olabilirsiniz 



Hızlı Rezervasyon

Rezervasyonlarınızı web sitemiz üzerinden anında yapılabilir ve onay alabilirsiniz.

Ücretsiz Teslimat

Havalimanı Ve Şehir merkezinde Rezervasyon yaptığınız aracı ücretsiz Teslim alabilirsiniz

Ekonomik Fiyat

Her keseye uygun ekonomik araç kiralama fiyatlarımız ile kaliteli, güvenli ve sorunsuz bir deneyim yaşayın.

7/24 Destek

7 Gün 24 Saat dilediğiniz her an anında destek ve bilgi alabilir. Araçlarımız hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.