2022 model Hibrit elektirikli oto kiralama

Teknolojinin gün geçtikçe ilerlemesi ile otomotiv sektörü de bunlar ile beraber hızlı bir şekilde kademe seyretmektedir. Yeni nesil otomotiv sektörü hyrbit ve tam elektirikli otomobiller ile boy göstermeye devam edecektir yakıt tüketiminin artık maliyetlerini karşılamakta bir çok kişinin bütçesini yormakla beraber ekonomik olarakta insanları etkilemektedir.

City rent a car olarak 2022 yılında yeni nesil araçlar ile müşterilerimize Hizmet vermeye devam etmekteyiz ülkemizin içinde bulunduğu pandemi süreci ve ekonomik sıkıntılardan dolayı araç alım maliyetleri oldukça yükselmiş durumda bundan dolayı satın almak yerine kiralama daha uygun maliyetler doğurduğu için kiralama firmaları sektöre devam etmektedir.

2022 yılı Hibrit  ve elektirikli araç üretiminde oldukça talep görmekte ve bu tarz araç üretimlerinin hızla sektöre girmekte olduğunu göstermektedir sizler de tam ekonomik yakıt maliyetlerinin az olduğu yeni nesil araç kiralama yapmak istiyorsanız hemen iletişim numaralarımızdan bizleri arayarak araç rezervasyonunuzu oluşturabilirsiniz.



Hızlı Rezervasyon

Rezervasyonlarınızı web sitemiz üzerinden anında yapılabilir ve onay alabilirsiniz.

Ücretsiz Teslimat

Havalimanı Ve Şehir merkezinde Rezervasyon yaptığınız aracı ücretsiz Teslim alabilirsiniz

Ekonomik Fiyat

Her keseye uygun ekonomik araç kiralama fiyatlarımız ile kaliteli, güvenli ve sorunsuz bir deneyim yaşayın.

7/24 Destek

7 Gün 24 Saat dilediğiniz her an anında destek ve bilgi alabilir. Araçlarımız hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.